הקקאו של אקוודור זכה בתחרות של ADM ומנהלי המחקר ופיתוח של חברת קרגיל (Cargill)
לאחר ביקור בשטח, מומחי חברת ADM וקרגיל קבעו כי פולי הקקאו מאזור אקוודור היו בעלי הטעם הטוב ביותר עבור שוקולד.
הם הוגדרו כFine flavor קטגוריה של פולים מיוחדים שנותנים טעם פירותי עשיר.
האקלים באקוודור גורם לפולים האקוודורים להיות באיכות הטובה ביותר. (מה שמשפיע כמובן על איוכת השוקולד...)
לאחר ביקור בשטח, מומחי חברת ADM וקרגיל קבעו כי פולי הקקאו מאזור אקוודור היו בעלי הטעם הטוב ביותר עבור שוקולד.
הם הוגדרו כFine flavor קטגוריה של פולים מיוחדים שנותנים טעם פירותי עשיר.
האקלים באקוודור גורם לפולים האקוודורים להיות באיכות הטובה ביותר. (מה שמשפיע כמובן על איוכת השוקולד...)
הכתבה המקורית:
http://www.confectionerynews.com/Commodities/Ecuadorian-cocoa-wins-vote-of-ADM-and-Cargill-R-D-chiefs?nocount
http://www.confectionerynews.com/Commodities/Ecuadorian-cocoa-wins-vote-of-ADM-and-Cargill-R-D-chiefs?nocount
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה