יום שלישי, 28 במאי 2013

הקקאו של אקוודור זכה בתחרות של ADM ומנהלי המחקר ופיתוח של חברת קרגיל (Cargill)

הקקאו של אקוודור זכה בתחרות של ADM ומנהלי המחקר ופיתוח של חברת קרגיל (Cargill)

לאחר ביקור בשטח, מומחי חברת ADM וקרגיל קבעו כי פולי הקקאו מאזור אקוודור היו בעלי הטעם הטוב ביותר עבור שוקולד.

הם הוגדרו כFine flavor קטגוריה של פולים מיוחדים שנותנים טעם פירותי עשיר.

האקלים באקוודור גורם לפולים האקוודורים להיות באיכות הטובה ביותר. (מה שמשפיע כמובן על איוכת השוקולד...)

הכתבה המקורית:
http://www.confectionerynews.com/Commodities/Ecuadorian-cocoa-wins-vote-of-ADM-and-Cargill-R-D-chiefs?nocount

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה